fredag 14. januar 2011

Stuefornying...og litt belønning

Idag har vi skrudd sofaer. Først to sofaer skrudd fra hverandre og flyttet, så to sofaer skudd sammen og fått på plass i stuen. Etter en sånn bragd må der selvfølgelig en aldri så liten belønning til :)
Flytende belønning slår alltid godt til her i huset, og i kveld falt valget på en herlig spanjol: Marques de Monistrol Reserva Privada. Supergod kosevin etter en hel ettermiddag med sofajobbing. Jeg er glad i mye forskjellig rødvin, men det viktigste er at rødvin SKAL nytes i glass med stor kolbe!!! Det får frem alle de deilige duftene og de gode smakene på en helt annen måte enn de små pinglevinglassene.
Må jo vise resultatet av ettermiddagen og kveldens arbeid også :) Det ble nok IKEA igjen gitt. To 2-seters Karlstad med Isunda grått trekk. Ser dessuten med de flotte nye sofaene at vi definitivt trenger ett nytt sofabord også :) Glasslyktene på bordet ble innkjøpt hos Home & Cottage på januarsalget.Har ennå ikke fått puter som matcher helt ennå, men tror jeg skal gå for noe i sart gammelrosa sånn at de står flott til Begoniaen som står og blomstrer for seg selv i vinduet.

Men nå er det tilbake til litt flytende belønning og Graham Norton show på tv´n. Ha en festlig fredagskveld!

4 kommentarer:

 1. J, DET VIKTIGSTE MED VIN ER AT DET ER NOK! :-)

  God natt :-)

  W...zzzzzzzzzzzzzzzz

  SvarSlett
 2. Helt enig W. Må alltid sørge for at det er nok vin :) Natta!

  Klem J

  SvarSlett
 3. Flott sofa, likte fargen veldig godt!! Og den vinen er goooooooooood! ;)

  SvarSlett
 4. Karlstad er fine!! Koselig sofakrok!! Takk for ditt bidrag:)

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...