onsdag 12. januar 2011

Før og etter: Oppussing av Huset i skogen - Blåkammerset

Starter nok en liten føljetong her på bloggen denne uken. Før og etter-bilder fra det store oppussingsprosjektet med Huset i skogen. Det har krevd mye tid og tålmodighet, men har vært utrolig artig å holde på med. Som sagt så overtok vi huset ganske modent for oppussing. Det vil dere se av før og etter bildene (så får vi håpe dere liker etter-bildene best..hehe)Første rom ut blir Blåkammerset som vi kaller det, eller foreldresoverommet. Rommet er 2x4 meter, så det er ikke mye å boltre seg på. Der stod opprinnelig to enkeltsenger, tak og vegger var malt i en falmet gulfarge, og gulvet var delvis ubehandlet, delvis rødmalt(!).

Blåkammerset før

Vi tømte rommet og fikk vasket og rengjort skikkelig. Deretter ble både tak, vegger, gulv, lister, dør og vindu malt i klassisk hvit. Ny seng er fra Living og gardiner og sengetøy fra IKEA. Sengeteppet på enden er en arvet hekleduk som har fått nytt bruksområde.

Blåkammerset etter

Lampen i vinduet stod igjen i huset etter forrige eier og er skikkelig kitch :) Elsker den, men har ikke turt å teste ut om den virker. Den får holde som dekor i vinduskarmen. Utenfor bildekanten står en gammel krakk som er hvitmalt og fungerer som nattbord.

Ha en strålende kveld alle sammen :)

4 kommentarer:

 1. kjempefint :-)
  Likte potta :-))))) klem W

  SvarSlett
 2. Hehe...potta var ganske udelikat skal sies. Den gikk nok i containeren sammen med 3 tonn!!! annet boss.

  SvarSlett
 3. Så lekkert det ble!!!!! Kjempe flinke er dere! Gleder meg til å få se resten=)!!!

  Ha en herlig uke videre!
  Klemmer!

  SvarSlett
 4. Hei!

  Får litt dårlig samvittighet av tanken på at du skal lage de før jeg er helt fornøyd :-D hehe!

  Er ikke sikker, tror kanskje det er peanøttsmøret som gjør sjokoladen lett å fordele.
  Men neste gang jeg skal lage de, skal jeg kutte ut melisen og slenge på 50 gram til med sjokolade og fordele de i muffinsformer. Det var litt "vanskelig" å spise de små putene. Kanskje jeg heller burde tatt store, med samme oppskrift? :-D

  Enten mer sjokolade-minus melis eller vanlige havre fras.
  Du får fortelle meg hvordan de blir!

  Herlig blåkammers :-) Rødt gulv ja, må myse bare tanken!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...