søndag 30. januar 2011

Lille speil på veggen der...

Vi har hatt en herlig og avslappende hyttehelg i "Huset i skogen". Alle batteriene er fulladet og vi er snart klare til å ta fatt på en ny hektisk arbeidsuke. Kameraet har vært flittig brukt, så tenkte å vise litt detaljer fra huset denne gangen.


Speilet kom jeg over på opphørssalg for mange år siden, og det passer perfekt inn i stuen. Det henger i overgangen mellom stue og kjøkken, og gir oss litt mer romfølelse på de 16 kvm. Speilet er ganske tungt og har flotte utskjæringer i alle hjørnene.
Fra stuen ser vi speilbildet av vaskebaljen som henger til pynt på kjøkkenet. På pipen skimtes spor etter en gammel vannlekkasje (maling av pipen er ett av de neste prosjektene)Speilbildet av sofakroken med arvet tallerkenhylle med flotte gamle fat på utstilling i bakgrunnen. Lampen i taket er fra IKEA.Alle gjenstandene stod igjen i huset. De to figurene er hjemmesnekret av eldstemann. Tallerkenhyllen er arvet etter min farmor og farfars hytte, mens hyllen med knaggerekke kommer fra mine foreldres hytte. Gjenbruk i praksis :)Skapfunn og pynt på hedersplassen over sofaen. Hyllen fulgte med huset og var opprinnelig mørkebrun. Den har fått noen strøk maling og ny plassering.  Litt gammelt og litt nytt i skjønn forening. Roseskålene er kjøpt hos Tilbords, brusflaskene fant jeg på Fretex. Ellers står der gamle kopper og mugge fra huset og litt nipsgjenstander fra de greske øyer. Det begrenser seg hvor store souvenirer man kan kjøpe med seg når man driver med øyhopping, så da ender vi stort sett på småting som man lett får plass til i sekken.

Ønsker alle en riktig god søndagskveld!

3 kommentarer:

 1. NYYYYYYYYYYDELIG!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Vakre vakre bilder! :-)
  Kunne ønske jeg var oppladet, men jeg er mer utladet...ha ha ha....Forhåpentligvis kan Tobbelusken gå på skolen igjen imorgen, og jeg kan få litt shoppingtid :-)
  Nå holder jeg på med bilagene til regnskapsfører, og det er jo bare KJEMPEMORO!! NOT!
  De figurene var RÅKULE!!!!!!!!!!!!!! :-)

  Klem W

  SvarSlett
 2. Vakre nydelige bilder fra en koselig hytte.
  Her flyttes det på møbler i heimen phu
  hva jeg/vi har

  Ha en fin kveld

  Klem til deg

  SvarSlett
 3. Så fine bilder♥
  Speilet var rålekkert, er selv på jakt etter noe i samme stilen.. speil er jo genialt til og få ett rom større.. ihvertfall følelsen av at det er større!! :-)

  Ønsker deg en fin uke,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...