tirsdag 25. januar 2011

Litt oppvaskdetaljer...

Inspirert av Jordbærpikens flotte innlegg om "Orden i oppvasken" viser jeg også frem min lille oppvaskkrok på kjøkkenbenken.


Jeg har ikke samlet tingene i en kurv, men har alt lett tilgjengelig på benken like ved vasken.


Stativet som har plass til oppvaskkluten og proppen mener jeg å ha kjøpt på Tilbords for mange år siden.  Stativet er veldig praktisk. Kluten tørker opp fort og blir dermed ikke liggend og blir sur (eller henger som dekorelement over kranen). Kluten er hjemmestrikket og er en gave fra min svigerinne :) Har et par stykker som jeg sliter ut. De er kjempegode (hint, hint)!Oppvaskekosten står i et tannbørsteglass. Både kost og glass er fra IKEA. Tannbørsteglass kan brukes til så mangt :)


Såpedispenserne fikk jeg i gave for mange år siden fra mellomste frøkna, og jeg syns de er så dekorative at de trenger å komme frem i lyset. Den hvite inneholder vanlig håndsepe mens den gjennomsiktige inneholder Zalo. LEtt gjenkjennelig uten merking.Det var dagens lille kjøkkenglimt fra Fru Hansen :) Ha en fortsatt fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Så flott ved oppvasken din....ryddig og matchende
  Fin kveld til deg
  klem

  SvarSlett
 2. Flott og inspirerene!
  Hilsen L;-)

  SvarSlett
 3. "Produksjonen" av kjøkkenkluter vil starte opp om kort tid Janicke:-)) Gleder meg til jeg får det så ryddig på kjøkkenbenken!! Klem:-))

  SvarSlett
 4. Lekkert og delikat! Nydelige smådetaljer <3 Lykke til i utfordringen :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...