søndag 9. januar 2011

Knekkebrødbaking

Etter en hel måned på høykarbo- og høyfettdiett er det på høy tid å komme inn igjen i gode og sunne matvaner. Knekkebrød har jo sin storhetstid i januar, men med denne oppskriften blir det garantert en slager også resten av året. Disse knekkebrødene er enkel å lage, smaker utrolig godt og inneholder nesten ikke karbohydrater, men masse proteiner og fiber.


Husk å oppbevare de ferdige knekkebrødene i en tett boks eller krukke, slik at de holder seg sprø og god. Denne krukken kjøpte jeg på IKEA for mange år siden, og rommer akkurat 32 nystekte hjemmelagete knekkebrød. Jeg syns dessuten at den er veldig dekorativ på kjøkkenbenken, og gjør knekkebrødene lett tilgjengelig.



Du kan gjerne bruke vanlig sukker eller splenda istedenfor fruktose. Fiberhusk fås kjøpt i helsekostforretninger. Alle de andre ingrediensene finnes i de fleste vanlige matvarebutikker.

Lykke til med bakingen og vel bekomme!

Ble gjort oppmerksom på at jeg hadde glemt steketiden...De skal steke i 1 time og 10 minutter. Beklager den nybegynnertabben :)

4 kommentarer:

  1. Tjolahopp .-)

    Omtrent samme knekkebrød som jeg baker. Og de er jo snaddar gode - og sunne :-))
    Nå kjøpte jeg inn alt til knekkebrødbaking i uka, så får vel hive meg rundt og vurdere å komme ut av pyjamasen :-)

    Klem W

    SvarSlett
  2. Nam. de både så og høres gode ut !!!

    Tusen takk for hyggelig besøk hos meg :)
    Klem,Kari

    SvarSlett
  3. Hei på deg!
    Takk for besøket i bloggen min=)!
    Mumms...knekkebrødene ser kjempe gode ut, den oppskriften må prøves=)! For en nyyyyydelig hytte dere har!!! Samboeren min er Vossing, så jeg vet hvor vakkert det er der!

    Ønsker deg en deilig kommende uke=)!
    Klemmer!

    SvarSlett
  4. Hei på deg!
    Jeg skal jammen meg prøve meg på disse knekkebrødene jeg også... De høres jo både deilig og sunne ut!
    Det er morsomt å lese bloggen din, du skriver godt og tar flotte bilder!
    Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...