torsdag 13. januar 2011

Nybygget soverom - nesten ferdig

Ett av prosjektene denne vinteren har vært bygging av nytt soverom. Med tre ungdommer i hus hadde vi behovet for å ha to stuer å fordele oss på, så da ble den opprinnelige stuen avdelt og vi bygget nytt soverom til oss der. Vårt gamle soverom i underetasjen skal nå fungere som TV-stue/ungdomsstue. Vi begynner å nærme oss ferdig med soverommet og vi er knallfornøyd med resultatet så langt. Det mangler litt stæsj og pynt, men det kommer etterhvert :)


Vi har malt den ene veggen i en dyp, ren gråfarge: S-5500N mens de andre er i en lysere tone S-1000N. Gulvet er, som i stuen, hvitt. Innredningen er nesten utelukkende fra IKEA. Både seng, nattbord, lamper, og skyvedørsgarderober kommer herfra. De sorte blondegardinene er fra Kremmerhuset, og er innkjøpt for mange år siden. Liker de veldig godt fremdeles! Sengetøyet er fra KID og ble kjøpt på salg for halv pris :)


Knaggerekken fra Lama er kjøpt hos Home&Cottage . Det flotte hjertet som pynter opp fikk jeg i julegave. Det gjør seg supert sammen med Carpe Diem-skiltet fra Farmors Hus og et av favorittskjerfene mine.


Smykkestativet er enda en av julegavene som stod på ønskelisten min og heldigvis befant seg under treet på julaften :) Det er også fra Kremmerhuset. Her henger dekorative armbånd og smykker til pynt.


Nye skyvedørsgarderober gjør susen! Nå hersker det fullstendig oversikt og tellekanter i alle hyller og kurver. Lykke! På dette bildet ser du også kontrasten på veggfargene litt bedre.

Desverre er det ikke så lett å ta gode bilder med dårlig lys og dårlig kamera. Ønsker meg veldig et digitalt speilrefleks!!! Hvis noen har anbefalinger om et godt nybegynnerkamera tar jeg gjerne imot tips :)

Ha en fin kveld alle sammen!

3 kommentarer:

 1. SÅ FIIINT!!! :-) Vi er ikke kommet igang igjen med soverommet...ha ha ha ha....kjøpte ny maling (etter den blålige) men nå husker vi ikke hvilken farge det var...ha ha ha ha...men men, den står nå fint i spannet en tid til....jaja, one fine day :-)

  Klem W

  SvarSlett
 2. hei hei igjen,

  Jeg har kun denne på lager: http://www.lobelia.no/?PageID=138&ItemID=7372

  w

  SvarSlett
 3. Akkurat sånne jeg er på jakt etter :) Supert!

  Kos J

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...