onsdag 5. januar 2011

Kaffelykke...

Jeg elsker kaffe! Stort sett all slags kaffe er godt. Fra den vanlige koppen med sort traktekaffe, til melkebaserte kaffetyper, espresso, iskaffe i ulik utforming (spesiellt frappè, gresk iskaffe som er kanongod!)  og kaffe med ulike andre sterkere tilsetninger.

Med Nespresso kaffemaskin i hus har jeg nå fått enda flere gode smaksutfordringer på kaffefronten, og samtidig en utfordring på hvordan oppbevare alle de nye smakene og remediene som følger med i en funksjonell hjemme-kaffebar.


Løsningen på kaffeutfordringen ble å anlegge en egen kaffekrok på kjøkkenet. En kjapp tur på IKEA gjorde susen, og både krukker og hyller ble innkjøpt. Kjøkkenskapene ble deretter tømt for kaffe og kafferelatert innhold og  plassert i det fri. Resultatet ble en utrolig oversiktlig og funksjonell krok.


Kaffekapslene har fått plass i glasskrukkene, sånn at vi hele tiden har oversikt over hvor mange vi har igjen. Kaffen må jo som kjent bestilles på nett, så når krukkene begynner å bli halvtomme er det bare til å legge inn en bestilling. Ganske så enkelt og greit syns jeg. Espressokoppene som ellers bare ble gjemt og glemt bakerst i skapet har nå kommet på et dekorativt stativ som vi kjøpte i Hellas i fjor (det fulgte med noen helt forferdelig stygge kopper, så nå er de plassert innerst i skapet)


Er det rart at det produseres kaffe til den store gullmedaljen her i huset for tiden?

4 kommentarer:

 1. Ut fra prisen på poddene tenker jeg det er Nestlé som stikker av med gullemdaljen :-)

  SvarSlett
 2. Handy I say! Skulle gjerne hatt egen kaffekrok, men her det overfyllt uberalles, så det kan eg rett og slett bare glømme! Men eg får nyte din enn så lenge :-)

  Klem W

  SvarSlett
 3. Takk for det :) Utrolig hva man får til når man har egen skrutrekker...hehe.

  Du er hjertelig velkommen til å nyte kroken "live" any time, W.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...