søndag 23. januar 2011

Kaffeklenodier

Idag har vi vært en tur til "huset i skogen" for å sjekke over musefeller og måke snø. Heldigvis ble det tid til litt foto innendørs mens jeg ventet på at husbonden måket taket ferdig. Etter et svalestup fra taket og ned i snømassene under fikk han nok av snø og måking, og da var heldigvis også jeg ferdig med fotosession inne :)

Huset var fullt av ting og tang når vi overtok det, og idag tok jeg litt bilder av noe flotte kaffeklenodier vi fant på kjøkkenet under oppryddingen.


Kaffekvernen er velbrukt og slitt og er et helt utrolig flott syn. Den har nok stått for mang en god kaffeopplevelse her i skogen. Til dagen har den hedersplass på kaffeklenodiehyllen på kjøkkenet.Vi har ikke forsøkt å kverne kaffebønner med den. Er redd den ikke vil tåle det etter mange års hvile som pyntegjenstand. Den er derfor offisiellt pensjonert og har trukket seg tilbake for å nyte glansdagene fra utkikksplassen på hyllen.Tenk all den herlige nykvernete kaffen denne skuffen har rommet. Kjenner nesten kaffeduften gjennom skjermen....


Zassenhaus Qualitatsware

Noen andre kaffeklenodier vi fant på kjøkkenet er fra en litt annen tidsalder. Kaffebokser med fargerikt design og artige illustrasjoner pynter også fint opp på kjøkkenhyllen.Boksene inneholder ikke kaffe lenger, men gjør sin misjon som et fargerikt innslag på kjøkkenet. De representerer også husets historie og sjel på en artig måte.Boksene har blitt preget av tidens tann med litt rust, bulker og avskallingen...noe som bare gjør dem enda mer sjarmerende.

Nå ble jeg såpass kaffetørst at jeg tror Nespressomaskinen skal få diske opp en med en herlig kaffe latte :)
Ha en strålende søndagskveld!

7 kommentarer:

 1. Tusen takk for koselig hilsen.....
  Jeg falt pladask for Huset i skogen.
  Et utrolig koselig hus og dere er heldige...blir spennende å følge deg videre
  Ønsker deg en fin søndagskveld
  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Åååå herreguuuud J, alt er jo bare LÅVLI!!!! Den kvernene var et syn du. Og de boksene da, skikkelig sjarmerende :-)

  Imorgen er det på'an igjen.............arh.......vil ha en ferie. Paris hadde gjort seg. Eller London....eller...ja egentlig anywhere...ha ha ha..
  Blir det messe på deg til uka?

  Klem W

  SvarSlett
 3. Heisann W!

  Håper å komme meg på messe!!! :)
  Må bare sjekke ut litt flytider etc.

  Klem J

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt kamera. Delikate bilder du har tatt fra ostekvelden. Jeg har bare et lite camera, men det kan ta ganske gode bilder om fotografen får det til. Jeg er ikke så kreativ og synes det er veldig vanskelig å finne gode motiv.

  Ha en fin søndagskveld

  SvarSlett
 5. Hei! Tusen takk for at du tittet innom bloggen min ;) Digger de gamle kaffeboksene! Og ikke minst "Huset i skogen"!! Herlige bilder! Jeg syns absolutt du skal hoppe i det ang sofabordet :) Gleder meg til å se hvordan det blir hihi ;) Ha en herlig uke :) Klem Ellen

  SvarSlett
 6. Takk for det Fru Tunheim!

  Syns du har nydelige bilder på bloggen din, så da duger nok både kameraet og kreativiteten :)

  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 7. Skal holde deg oppdatert Ellen :)
  Får se om jeg tør...hehe

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...