torsdag 6. januar 2011

Huset i skogen

Vår hyttedrøm gikk i oppfyllelse for noen få år tilbake da vi kjøpte et lite laftet hus fra 30-tallet på Voss. Huset lå helt for seg selv i idylliske omgivelser, men var godt nedslitt og trengte en kraftig oppussing i alle rom. Utallige timer er lagt ned i maling, snekring, jobbing og pussing, men ennå er vi ikke helt ferdige.Her er huset i all sin vinterprakt! Vi er kjempefornøyd med resultatene både utvendig og innvendig så langt, og der kommer nok masse bilder etterhvert fra "Huset i skogen".Her et lite oversiktbilde fra kjøkkenet. Vi tok vare på alt av brukbare møbler som stod igjen i huset når vi overtok det, og alt ble malt hvitt! Det ble forresten hele hytten innvendig også. Både vegger, dører, gulv og tak er malt i klassisk hvit  i ulik glansgrad.Et lite glimt fra stuevinduet og ut i det fri! Salongbordet var et klassisk brunt og slitt 70-talls bord som er blitt pusset og malt. Det har uttagbare klaffer på begge sidene og en praktisk hylle til blader og aviser under. En nydelig arvet hekleduk har kommet til sin rett igjen i passende omgivelser.

Gleder meg stort til neste gang vi tar turen oppover. Det er vel på høy tid å få testet ut både bortover og nedoverskiene denne sesongen...?

4 kommentarer:

 1. ååååååå DÅN!!!! Det er bare VAKKERT!!!!!! Gu for en perle! Har du FØR bilder også?

  Klem W

  SvarSlett
 2. Ja ikke sant! Vi fant virkelig drømmen vår der :) Jeg har massevis av både før, under og etter-bilder. Det kommer nok etterhvert :) (må bare finne igjen stikken med alle før-bildene...)

  Huset var et sammensurium av stil og farger og skrot, med noen gullfunn innimellom. Det er heldigvis blitt totalt forandret! Kjekt hva noen bokser maling og noen hundre arbeidstimer kan utgjøre...hehe

  Kos J

  SvarSlett
 3. Hei! Velkommen i blogglandia :-)
  Nei, jeg har ikke funnet de kapslene enda, spørs om de var bare for en kort periode?
  Så fin kaffekrok du har!
  Lykke til med bloggingen! :-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk Renate! De hadde en periode kapsler tilgjengelig med 3 ulike smaker hos Nespresso. Har prøvd de med vanilje og karamell. Karamell er en klar vinner :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...