lørdag 28. mai 2011

Regn, regn, regn...

Vi er snart i juni, men på været kjennes det mer ut som om vi er i oktober. Det regner og blåser og er skikkelig surt og kaldt ute. Det skal liksom ikke være kjempekoselig å fyre i ovnen og tenne stearinlysene inne i slutten av mai? Selv Tigergutten bråsnur i døren og nekter å gå ut. Mye kjekkere å nyte livet på sofaen.


Tigergutt nyter ettermiddagen i kosekroken på sofaen

Den grå og regntunge lørdagen har blitt brukt til litt husvask, støvsuging, støvtørking, klesvask og rydding og baking. Trengtes det også etter en hektisk arbeidsuke :)


16 nystekte pizzabunner klar for å toppes med de deiligste ingredienser

Nystekte pizzabunner ligger klar og pizzasausen står og putrer på ovnen. Det dufter deilig av italiensk mat her nå. Kvelden skal bare nytes på sofaen med hjemmelaget pizza, italian style, fotball, ett lite glass rødt og masse stearinlys. Oppskriften på god pizza, italian style, finner du her.


Stearinlysene skal garantert tennes i kveld. Brrrr....fryser....

I morgen tidlig trekker jeg i regntøy og tursko og spaserer over 4 av de 7 fjellene. Stemningsrapport kommer :)

Ha en herlig lørdagskveld!

1 kommentar:

 1. Åh*sukk*
  ...sjekk den nyyyydelige pusen da*smile* Jeg er helt puse frelst jeg..eller det vil si, glad i alle dyr..men spessiellt katter*smile*

  ..ja, nå har det vært regn og blåst her også...de sier jo at det skal bli en ordentlig flott sommer..så vi får vel bare smøre oss med tålmodighet til solen kommer frem igjen*smile*

  ..he blir det tre retter,vin, stearinlys og innekos i dag..men regnet dryppe ned utenfor vinduene*mile*

  God helg til deg*smile

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...