lørdag 14. mai 2011

Sniktitt på badet - nesten ferdig

Vi er nesten ferdig med bade-makeoveren etter det litt plutselige taknedfallet tidligere i vår. Det er bare så herlig å slippe å stå 4 stykker i dokø når femtemann står i dusjen. Nå har vi heldigvis to funksjonelle bad igjen og har redusert køene betraktelig :) Her kommer en liten billedkavalkade av noen badedetaljer som allerede har kommet på plass.Nytt speil fra Home&Cottage og vegglampe fra Lampehuset er på plass. Jeg liker godt den kraftige rammen på speilet. Satt faktisk i huset i skogen og så for meg hvilket speil jeg ville ha, og dermed bar det ut på leiting :) Heldigvis fant jeg akkurat det jeg var på jakt etter etter kun noen få butikker.


Vårt nye blandebatteri til vasken er fra Gustavsberg og heter Coloric. Vi falt pladask for den spesielle formen og det faktum at vi kunne få den i sort!

 

Vi valgte dusjbatteriet i samme serien som blandebatteriet til vasken, Gustavsberg Coloric, i sort utførelse. Er du på jakt etter litt mer fargerike detaljer får du denne serien i mange ulike farger.


Servantskapet har bare fått seg et strøk hvitmaling før det ble flyttet tilbake på plass. I tillegg har vi innredet med to kjøkkenunderskap fra Ikea, en med 3 gode skuffer og en med skapdør og trådskuffer. For å holde litt orden i skuffene har jeg kjøpt sorte plastkurver i 4 ulike størrelser på Europris som straks skal ta plass.Knottene til de nye skapene er kjøpt hos Farmors Hus. Sammen med speilrammen myker de opp litt i et ellers så stramt uttrykk.


Litt pynt må også til, og denne flotte lysestaken fant jeg på Europris til en billig penge. Pionen har overlevd siden konfirmasjonen for halvannen uke siden.


Det var litt badebilder fra det nesten ferdig oppussede badet vårt. Oversiktsbilder med før og etter oppussing kommer når alt er ferdig montert og ting og tang har kommet seg på plass i skuffer og skap.

1 kommentar:

 1. Heisan!
  Så fint badet blir med mange detaljer , og med stearinlys og friske blomster til og med! Skjønner det er godt å ha to bad når man er 5 personer.
  Så godt du ikke fikk kastet korktavla, den kan bli super!
  Takk for koselig hilsen og glad dag til deg!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...