lørdag 14. mai 2011

Øyhopping - Innkjøpene har startet!

Planleggingen av årets sommerferie har vært i gang siden romjulen, og nå begynner det meste å komme i boks. Flybilletter er bestilt, noe hotellrom er booket, båtbilletter til og fra Piraeus er kjøpt og betalt og endel forespørsler er sendt ut. Det er jammen meg herlig å holde på med! Til og med innkjøpene fra pakkelisten har såvidt startet...


Dette pleier normalt sett å komme laaaangt ned på innkjøpslisten, men denne gangen fikk det æren av å bli innkjøpt først. Disse pleier å kommei sort utførelse, men jeg kom over en utgave som var aldeles nydelig i farge, og måtte derfor bare kjøpe dem. Dette er egentlig.....hundeposer :) eller som det står på dem...Bajspåse...hehe.Som jeg har forklart tidligere, så har vi med oss hundeposer på øyene i Hellas, fordi man ikke kan kaste toalettpapir i toalettet. Dette kastes i bossbøtte ved siden av...derav posene :) Hygienisk og genialt med posene egentlig :)

Om det blir spesielt mye hyggeligere å gå på do tror jeg ikke, men kanske de fargerike posene kan piffe opp litt...hehe.

Les mer om Pakkeliste til øyloffing, eller få oversikt over innlegg som handler om øyhopping ved å følge linkene. God lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...