lørdag 7. mai 2011

Med "ræven" i været :)

Idag har jeg stått med "ræven" i været stort sett hele tiden! Hagen i front av huset har fått seg en etterlengtet makeover, og det vi en gang plantet for å bli en hekk er revet opp med roten. Litt gjødsel, ny jord og deilig friskt vann måtte også til, så nå må vel plantene bli fornøyde?


Spanske margeritter er en av favorittene mine. Så nydelige!

Vi har også fått vasket alle de sorte elvesteinene og plantet masse nye blomster og planter i både bed og krukker. Kjenner godt på ryggen at arbeidsstillingen gjerne ikke er av de gunstigste, så nå tenker jeg å døyve det verste med et herlig glass vin! Her kommer en aldri så liten billedkavalkade med resultatene av dagens arbeidsinnsats :)

Fortsatt god lørdagskveld :)

4 kommentarer:

 1. Resultatet etter å ha stått med "ræven" i været en hel dag, var veldig bra. Du fortjener jammen et glass god vin etter en så iherdig innsats... Ha en fortsatt deilig lørdagekveld, om enn med støl rygg!

  SvarSlett
 2. Men du har jo en like skjønn ræv som Pippa Middleton - så da er jo livet lyserødt :-)

  Så herlig!! Hagen altså...ha ha ha......

  Eg og vil ha orden ute - men først må vi få orden inne :-)

  C u on Saturday hønnibønni :-)

  Klem klem W

  SvarSlett
 3. hej.:-) så en kommentar du hadde lagt inn på en blogg at du ikke var blitt inlemmet hos NIB..:-) jeg var tatt opp i det "gode selskap" etter at jeg lagde 10 karmpeinnlegg om interiør.) som var kriteriet for å kunne søke om medlemsskap. var medlem i 1 1/2 år men valgte å melde meg ut tidligere i år. Av flere grunner. Mye bedre å ha en friblogg, ikke minst lese friblogger, enn å se lysestaker i alle vinkler, i krampeaktige interiørinnlegg.:)

  Kos deg og nyt bloggingen.)

  Herlige hagebilder du viser.) deilig å endelig kunne stå med ræven i været igjen..som min nabo sier...et vårtegn er å se "sprekken" min...rørleggersprekken..:) har vurdert kjeledress mer enn en gang.))

  Klem

  SvarSlett
 4. enig..utrolig dårlig at du ikke får en tilbakemelding.:) tror du like godt når "ut" via andre bloggere som via nib jeg da:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...