tirsdag 24. mai 2011

Fotballfeiring med kake

På søndag ble spenningen utløst etter at den siste runden i Premier League var ferdigspilt. Endelig kunne vinneren kåres og idag kunne premien overrekkes. Etter å ha ledet større deler av sesongen kunne endelig Fru Hansen slippe jubelen løs! Jeg vant!!!


I alt var vi 14 spåmenn og -koner som leverte inn sin egen versjon av slik vi så for oss tabellen ved sesongslutt, og siden seriestart i august 2010 har vi fulgt ukentlig med på utviklingen i Premier League og poeng har blitt tildelt og trukket fra.I tillegg til et poengsystem for riktig plassering av lag på tabellen har vi hatt bonuspoeng for å tippe bl.a. første manager som fikk sparken, hvilket lag som brukte mest penger ved første overgangsvindu, hvilket lag som fikk mest og minst kort og hvilket lag som vant FA cupen. Vi har også hatt utvalgte kamper vi har tippet resultatet av, med påfølgende bonuspoeng for riktig sluttresultat.Når hele opptellingen var ferdiggjort satt altså Fru Hansen igjen som vinner...med klar margin må sies! Jippi! :) For å feire begivenheten serverte Fru Hansen derfor hjemmelaget fotballkake til alle taperne og andre som ville smake.Kaken er en vanlig langpanne sjokoladekake pyntet med melisglassur og kokos farget med grønn konditorfarge. Målene er laget av sugerør med knekk. Baneoppmerkingen er tegnet med vanlig melisglassur. Spillerne er av Sure Skrikerunger og har blitt satt fast på en halv stikke. Et tyrkisk pepper-drops fungerer som ball. Den observante ser at det spilles 7er fotball på banen :)

PS: Tidligere har vi tippet lagavansement i fotball VM. Nå er vi igang med Tippeliga-tipping, og går like over sommeren igang med en ny runde Premier League-tipping. Kjempekjekt  med litt konkurranse på arbeidsplassen og et engasjerende tema i lunsjen. Måtte fortsatt den beste vinne :)

1 kommentar:

 1. KULT... GRATULERER, men bare hvis du egentlig hadde Tottenham enda høyere på tabellen hi, hi ;)
  Ja, fotball engasjerer og skaper alltid debatt, mye moro, glede, fortvilelse osv!
  Knall-stilig kake forresten...
  Lykke til i neste omgang ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...