torsdag 26. mai 2011

O`Learys barbecuesaus...en favoritt

På vei hjem fra en helgetur til Spania i fjor på denne tiden mellomlandet vi i København. Der inntok vi et herlig måltid på restauranten O`Learys. Til burgerene fikk vi en aldeles nydelig barbecuesaus som vi skrøt masse av til kelneren. Det endte med at vi kjøpte en flaske med saus direkte fra restauranten, og vi var i lykkeland.


Sausen er en storfavoritt til både grillmat og pizza og som dipp til pommes frittes. Prøv den til spareribs og du får garantert en smaksopplevelse!Heldigvis har det også kommet O`Learys i Oslo, og idag når jeg var forbi der på en kjapp tur til hovedstaden kjøpte jeg med meg to flasker barbecuesaus. Vi holdt på å gå tom hjemme og det hadde vært litt småkrise :)


Jeg vet sausen kommer i to ulike utgaver, en sterk og en mild, men i Norge får man vistnok bare den mildeste. Hickory Smoke original er både smakfull og litt søt og har en godt krydret røyksmak.


Så neste gang du er forbi en O`Learys så kjøp gjerne med deg en barbecuesaus. Kan nesten garantere at det blir en ny favoritt og "must have" i kjøleskapet hjemme hos deg også.

1 kommentar:

  1. Love O'Learys at CPH :-)

    Jeg ble også anonym, men når jeg "tick'et av" i boksen "forbli pålogget" - ble jeg Lobelia-damen igjen :-))

    Klem klem W

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...