tirsdag 17. mai 2011

Bugnende 17. mai-bord (og oppskrift på Fru Hansens potetsalat)

En av de dagene i året vi virkelig tar oss tid til å samles rundt en laaang og god frokost er 17. mai. Med tenåringer i huset er det ikke så ofte vi samles rundt frokostbordet i helgene lenger. Det er gjerne litt spredning på tidspunktet man kommer seg opp av sengen, og da blir det litt mer solo-frokostspising fordelt utover formiddagen.På 17. mai virkelig bugner det på frokostbordet her i heimen. Da serveres det alle favorittene til alle sammen i en engang!En av de aller største slagerene på 17. mai frokostbordet er hjemmelaget potetsalat. Den er super under pålegg som skinke og roastbiff eller som tilbehør til spekemat og eggerøre. Oppskriften på Fru Hansens potetsalat finner du nederst. Lag den gjerne dagen før, så får alle smakene trekke inn i hverandre og du får best resultat!


Jordbær er super som hvilerett når frokosten skal vare lenge og man skal ha plass til mye. Når alt pålegget skal smakes på er det fort gjort å bli mett i magen lenge før øynene. Ett lite jordbær eller to som et lite hvileskjær, så er man klar igjen for en ny runde :)Fortsatt god 17. mai-feiring ønskes til alle!

1 kommentar:

  1. Deilig med lange frokoster og det hører med til 17. mai. Hjemmelaget potetsalat er det beste og jeg skal prøve oppskriften din... Ha en fortsatt fin feiring!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...