torsdag 19. mai 2011

Artig til krabbefesten

Her om dagen kom jeg over denne artige bøtten. Den er nok sikkert i utgangspunktet ment for barn som samler krabber, men hva er vel flottere enn å ha denne som oppsamler til krabbekløravfallet under sommerens krabbefester? Eller er du i naustet kan du jo servere krabbeklørene direkte fra bøtten :)



Nå høres det kanskje ut som at vi arrangerer tonnevis av krabbefester, men der må jeg desverre skuffe. Jeg har faktisk aldri kokt en eneste krabbe i hele mitt liv. Men jeg liker krabbe veldig godt altså...men bare klørene! :)



Jeg ble faktisk så begeistret for bøtten at jeg like godt kjøpte to når jeg var der. Den ene er nå overlevert til et vennepar som vi avogtil spiser krabbe hos om sommeren. Kanskje ett skjult hint om at vi ønsker flere slike gode sommerminner sammen? Hehe



Med egen krabbebøtte må jeg kanskje våge meg på å invitere til et krabbemåltid i hagen denne sommeren. Ser for meg at det kunne blitt et riktig så lekkert krabbebord med rødt, hvitt og sort kombinasjon av bordpynt, servietter og stæsj, med krabbebøtten som et naturlig innslag.

Mmmm...nå fikk jeg veldig lyst på krabbeklør på fersk loff toppet med majones og pepper! :)

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...