torsdag 7. april 2011

Påskefotosession

Denne uken har vi laget e-magasiner med påsketema, og Fru Hansen har lekt seg bak kamera igjen. For å gjøre det enklest mulig tar man hva man har når fotobakgrunn og podie skal snekres sammen.
Nydelige påskegule tulipaner fra Mester Grønn!

Når det er mye som skal fotograferes er det en fordel å kunne fotografere samme sted som produktene er, så da blir fotostudio noe sonn som dette.
Store gode vinduer gir rikelig med dagslys, så kunstig lys er ikke nødvendig. Et enkelt bord og et fleeceteppe hengt over en reol funker godt som bakgrunn. De gule påskeproduktene står klar til å bli foreviget :) Her er et lite knippe som garantert gir deilig påskestemning i hjemmet!
Saftige appelsiner er et must i påsken. Det er på denne tiden de er virkelig store, søte og saftige. Mmmmm...Snop er en selvfølge i påsken. Mengder av snop må man ha. Helst skal man spise så mye snop at man blir litt småkvalm :)Disse filteggene fra KID er super å pynte med. Heng dem i grener eller dander dem på et fat, så får du skikkelig påskestemning.Stelton kaffekanne fra Tilbords i påskegult er lekkert både på frokostbordet og når gjestene kommer på påskebesøk.Ikke glem et liten gave til verten eller vertinnen hvis du skal på påskebesøk. Duftelys og sepe i lekker innpakning fra Home&Cottage.

Håper det gav deg litt påskefeeling! Nå er det snart Damemiddagen 2011, så jeg må trekke i finstasen og komme meg avgårde. Ha en flott kveld :)

1 kommentar:

  1. Flinkissen :-) Kos deg på middagen i kveld. Leser vel om deg i avisen imåro :-))

    Klem klem W

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...