søndag 10. april 2011

Klar - ferdig - VÅR!

Idag startet virkelig våren i Bergen! Temperaturmåleren viste på et tidspunkt over 18 grader i skyggen utenfor huset, og solen har i hele dag såvid presset seg igjennom et lite dislag. Jeg har hatt alle vinduer åpen så huset har fått seg en skikkelig gjennomlufting. Det er bare så herlig!



I hagen har det begynt å spire i krukker og bed. Skulle egentlig tatt en økt i bedene, men jeg prioriterte å få malt ferdig døren til badet. Ukene går fort nå frem mot konfirmasjon siste helgen i april, og målet er at badet står ferdig til den tid. Nå venter vi bare på å få levert og montert dusjkabinett, nytt toalett og blandebatterier, samt skuffefronter fra Ikea. Forhåpentligvis er alt klappet og klart før påske.




Det har vært masse herlig vårlyd utenifra idag. Fuglekvitter, hagejobbing, hamring og barnelatter. Minstefrøkna grep også sjansen og hadde piknik på terassen sammen med nabofrøkna i det flotte vårværet. Jeg kjenner bare hvordan energien kommer strømmende på med det deilige været.



Jeg har idag også kommet ett skritt videre på veien mot en herlig Hellasferie til sommeren. Lykke!!! Flybillettene er i boks, så nå kan vi virkelig starte planlegging og booking av hoteller, fergebilletter m.m. Vi ser veldig frem til 3 spennende og avslappende uker i Kykladene :) Hvis du er interessert i å vite mer om øyhopping i Hellas finner du en serie med gode tips og råd om øyhopping her.

Ha en fortsatt herlig søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...