lørdag 9. april 2011

Damemiddagen 2011 - mingling og gavedryss

I går kveld deltok jeg sammen med 304 andre forretningskvinner fra Bergen på Damemiddagen 2011. Det var særdeles hyggelig! Mingling på høyt plan med masse muligheter til å skape nye bekjentskaper og forretningsforbindelser.


Brosjyrer, gavekort, rabattkort og vipkort i lange baner.

Kvelden startet på Contra med høy champagneføring og østers til de tøffe (her datt jeg litt ut...hehe). Alle var kledd i finstasen og bling-bling faktoren var meget høy, det samme var lydnivået! Prøv å samle 300 feststemte kvinner med champagne i en og samme bar, og du vil oppleve et støynivå fra en annen galakse...og da snakker vi KUN prating og leeing :D Ikke rart det kom ramlende ut 4-5 menn helt skrekkslagen fra Contra etter kun kort tid med Damemiddag-mingling.


Flott lysholder fra Villeroy Boch

Etter velkomsten trakk vi opp i bankettsalen og der ventet ikke bare 1, men 2 goodiebags til hver. Det var et gavedryss uten like :) Her var både produktgaver, vareprøver, rabattkort, VIP-kort, gavekort, hilsener og brosjyrer fra alle sponsorene. Bildeserien viser litt av det som befant seg i goodiebagsene.


Smørekniver fra Hardanger Bestikk

Både mat og vin var fortreffelig. Dette kan de på Hotell Norge!
Diverse vareprøver fra sponsorer. Nesten som julaften dette!


Anne-Cath Herland loset oss stødig gjennom kvelden med både prisutdelinger, moteshow med fantastiske kjoler fra designer Kristian Aadnevik og lett underholdning fra scenen, mens vi damene minglet oss gjennom rett etter rett og utvekslet visittkort til den store gullmedaljen!

Vil avslutningsvis rette en stor takk til Damemiddagkomiteen for et fantastisk flott arrangement og masse god jobb for å få til et så nyttig og hyggelig samlingspunkt for kvinner i Bergen. Gleder meg allerede til neste år!

4 kommentarer:

 1. Får melde meg på neste år :-)

  God helg!

  Klem W

  SvarSlett
  Svar
  1. Sjekk Damemiddagen.no og meld deg på !!!

   Slett
 2. Hei !
  Takk for hyggelig tilbakemelding på Damemiddagen ! Håper å se deg også på årets arrangement. Sjekk ut Damemiddagen.no
  Mvh på vegne av Damemiddagen 2012
  Catharina Troye

  SvarSlett
 3. Tusen takk, Catharina! Håper jeg får kalenderen til å passe med Damemiddagen i år også. Dette er virkelig et arrangement som er verdt å få med seg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...