Vi starter alltid grillsesongen i påsken! Det spiller ingen rolle når påsken kommer eller hvilket vær det er; påsken er grillsesongstart! Vanligvis er det påskeaften som får den store ære av å åpne sesongen, men i år kunne vi kke dy oss. Med strålende sol og 13-14 herlige varmegrader måtte det bare grilles idag.
Det ble et herlig måltid med sommerkoteletter, marinert kyllingfilet og jalapeno ostepølser. Grillet maiskolbe og asparges surret med strandaskinke ble også servert sammen med herlig gresk salat!
Gresk salat er sommer- og vårmat for oss, og gjør at vi bare lengter enda mer mot sol, strand og ferie på de greske øyer. Gresk salat nytes minst en gang for dagen når vi er på ferie, og den serveres litt ulikt fra øy til øy, og landsby til landsby.
Her er oppskrift på en helt enkel Gresk salat, og tips til andre "tilsetninger" man kan spice opp salaten med.
Ønsker alle en fortsatt god påskefeiring!
nå ble eg grumsomt sulten altså!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
SvarSlettklem w