torsdag 31. mars 2011

Makeover på badet og effektive finn.no

Idag har jeg gitt vekk badekaret vårt! I kjølvannet av legging av nytt tak på badet grunnet kondens!!! som hadde lagt seg mellom gipsen og takplatene, gjorde vi noen kjappe beslutninger til. Siden badet allerede så ut som en slagmark ble det bestemt i går at tiden for å skifte gulv var kommet. Vi har fliser på veggene men belegg på gulvet, og etter 15 år med varme under lyst belegg ser det egentlig ut som et verdenskart. Det er så stygt og misfarget at det er nesten pinlig (det er faktisk veldig pinlig når jeg tenker meg litt om)


Her har f.eks skittentøyskurven stått. Lekkert!?

Vi har vel egentlig lyst til å gjøre en kjempe makeover på badet, men i denne omgang blir det en make-over light. Vi får lagt nytt gulv allerede imorgen og da er det endel ting som må gjøres først. Jeg begynte i morges med en annonse på finn.no hvor vi skulle forsøke å gi vekk badekaret. Badekaret har ikke vært i brukt på sikkert 5 år, og står egentlig bare og opptar masse plass, så det var på tide at noe ble gjort med det. Istedenfor å kaste det tenkte vi at kanskje noen kunne ha bruk av det.
Det tok ganske nøyaktig en time fra annonsen var publisert til jeg hadde gitt bort badekaret. Det ble avhentet for noen timer siden av en hyggelig mann, og både giver og mottaker var veldig lykkelig. Følte virkelig vi slo et slag for miljøet der :)

I tillegg til de som fikk badekaret ringte det en hyggelig dame og lurte på om det var flere ting vi skulle kvitte oss med hvis vi drev å pusset opp på badet. Hun var på jakt etter et toalett til hytten sin, siden hennes hadde blitt tatt av frosten i vinter. Så dermed fikk vi gitt vekk toalettet også! Kjekt for henne og kjekt for oss.


Bildet av det nye taket som egentlig startet hele prosjektet :) 

I morgen tidlig kommer gulvlegger og da blir det lagt nytt flott belegg i koksgrått. Så nå må vi flytte ut resten av tingene fra badet slik at alt er klappet og klart. Så må vi på shopping etter dusjkabinett og nytt toalett, og og og....du vet; det baller alltid på seg når man først begynner :)

2 kommentarer:

 1. Damn it - det kaller jeg effektivitet på høyplan!! Og vi som stod så lenge å maste....herregud....kor tar du tiden fra?? :-))

  Klem klem W

  SvarSlett
 2. Så kjekt å kunne være til glede for andre å gi bort ting...
  Tenker alle er fornøyde ja :)
  Spennende prosjekt du driver med. Bad er jo rimelig kostbart, så hvis du har tenkt deg på Tottenham kamp fremover, må du ikke overdrive oppussingen hi, hi.
  Lykke til.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...