fredag 11. mars 2011

Nanotur til hovedstaden...og H&M Home

I går var jeg på dagsbesøk til hovedstaden, eller på en såkalt Nanotur :) (i hvertfall ifølge en av våre større flyselskaper..hehe) Fly in, fly out! Dagen ble stort sett tilbringt innendørs på spennende foredrag sammen med hyggelige kolleger fra hele landet, men jeg klarte også å knipe inn en kjapp tur innom Bogstadveien og H&M`s nyåpnede butikk der.


Deilig vårstemning i den nye H&M Home katalogen

Butikken i seg selv var flott og stor, men egentlig nesten som en hvilken som helst annen H&M (i utlandet). Det artige var selvsagt 4. etasjen med den eneste H&M Home avdelingen i Norge.


Søte servietter med valmue og småfugler - litt vår

Shoppingopplevelsen var spennende med shoppingtavler og magneter med varebilder på. Avdelingen var dermed ganske kompakt siden det bare var vareutstillinger, og ikke selvplukk på varer, der.


Lekkert kjøkkenhåndkle med tekstprint

Platen med magnetene ble innlevert ved kassepunktet, og betjeningen hentet varene på lager. Artig ny vri på handleopplevelsen...

Detalj fra kjøkkenhåndkle


Nye putetrekk i bakgrunnen - Modellen Tigergutt i forgrunnen


Lekker oppbevaringspose i tøy

Der var masse lekre farger og mønstre, men beklageligvis (eller heldigvis) falt jeg nok for noe grått og noe hvitt denne gangen også :) Jeg måtte heldigvis også ta hensyn til at jeg kun reiste med håndbagasje på flyet, og måtte derfor begrense innkjøpene deretter. Fangsten ble 2 putetrekk m/print, 1 kjøkkenhåndkle m/print, 1 pk. servietter med valmue og småfugl og 1 oppbevaringspose i tøy.

Etter shoppingrunden ble det akkurat tid til en herlig caffe latte på en italiensk kaffebar like ved Bogstadveien før det bar avgårde mot ny lærdom og nye foredrag :)

1 kommentar:

  1. Hmm...ikke selvplukk? Høres ut som "gode gamle " Argos i England. Hmm....not convinced..............

    w

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...