mandag 21. mars 2011

I ren lykkerus...

I ren lykkerus over Brann sin seier over Rosenborg på Brann Stadio i går kveld kommer dette innlegget til å handle om fotball og SK Brann. Stemningen på stadion var helt upåklagelig, og innsatsen på banen noe av det beste jeg har sett!


Der var noen spillere som utmerket seg mer ann andre, men når sant skal sies, så var det laget som vant. Her var full tenning i alle posisjoner fra start til slutt og en kollektiv innsatsvilje det virkelig gnistret av. Rosenborg ble fullstendig tatt på sengen!Må likevell få trekke frem noen få spillere etter denne kampen. Holmvik blomstret virkelig i sin nye posisjon på kant, og var tilstede i stort sett alle situasjoner og på ballen hele tiden. At han i tillegg scoret ett av målene gjør at jeg bare bøyer meg i støvet for den mannen! Dette fortjente han virkelig etter fjorårssesongen som gikk noe tråttere. Ojo fylte tomrommet etter Huseklepp, og vel så det. Lurte på offside-grensen hele tiden og skapte masse sjanser. Skal bli virkelig spennende å følge ham i sesongen fremover.Kalvenes jobbet som en gud i forsvar, og avverget en god del potensielle Rosenborg-sjanser. Ofret seg i alle situasjoner og skal ha masse honnør for det. Ellers må jeg også nevne Guastavino og Torp som jeg syns også utmerket seg i meget positiv retning under gårsdagens kamp.

De røde og hvite ranuklene har forsåvidt lite med fotball å gjøre, men de er herved virtuelt overrekt alle spillerne i SK Brann for en strålende oppvisning igår. Ser frem til masse magiske øyeblikk videre i sesongen. Heia Brann! <3

2 kommentarer:

 1. Erh du?.....Du liker vel ikke fotball by any chance??? ha ha ha ha.
  Enig! Brann brilljerte igår. Måtte det bare fortsette :-)

  Klem w

  SvarSlett
 2. Hehe....er vel litt fotballidiot ja, W :) Men for en stemning igår og for ett spill! Får helt gåsehud av mindre.
  Klem J

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...