fredag 11. mars 2011

Min favoritt: Anetteshus utfordring

Anetteshus har ny utfordring på gang, og hun etterlyser favoritter. Et møbel, en detalj eller en gjenstand. Min favorittgjenstand er et vaskeekte Flipperspill som vi adopterte for snart 15 år siden! Gjerne et litt uvanlig valg, men noen gjenstander blir man bare mer knyttet til enn andre :)



Flipperspillet står i hallen i underetasjen, veier sikker ett tonn (nesten ihvertfall :) ) og tar utrolig mye plass. Desverre blir det litt for lite brukt og er dessuten begynt å hangle pittelitt. Vi har vurdert mange ganger om vi virkelig trenger å ha det stående og oppta så masse plass, men hver gang kommer vi frem til at vi rett og slett ikke har hjerte til å kvitte oss med det. Det har liksom blitt en del av huset og av oss!



I romjulen har vi ofte familieturneringer og det er veldig kjekt som avveksling en regnfull høstkveld eller sommerkveld for den saks skyld. Besøkende barn og ungdommer syns selvsagt også det er stas å spille flipperspill som en avveksling fra data og playstation. Man er liksom mer fysisk med i spillingen.



Noen vil sikkert syns det er merkelig å ha en så stor kolloss av et spill stående i hallen nede, men jeg syns den gir underetasjen sjel og et fint retropreg. Flipperspillet blir et møbel eller en slags skulptur som preger uttrykket i retning 50-tallet, selv om det på langt nær er så gammelt. Har planer om å få litt mer retropreg ellers i hallen også, men det har foreløpig latt vente på seg. Kanskje noe å ta fatt på...?


5 kommentarer:

  1. ha ha ha ha konge!!! Syns eg ser deg og B der etter en flaske vin eller to......fantastisk!!
    Eg kommer på turnering!!

    Klem klem W

    SvarSlett
  2. Vi får ta en vårturnering: Flipping and wining cup 2011 :D
    Klem J

    SvarSlett
  3. Konge!
    Elsket sånne spill i ungdommen :)
    Og du: GRATULERER med kvartfinale i CL :) :) :)
    God helg.
    Klem

    SvarSlett
  4. Hei!
    Artig :) Er jo så gøy med sånne spill!
    God helg :)
    Klem Anette

    SvarSlett
  5. Hei:)
    Så herlig, fy søren det var kuult!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...