torsdag 24. mars 2011

Trøsteshopping

Idag har jeg gjort noe jeg ikke pleier å gjøre...jeg har trøsteshoppet! Gårsdagen endte med en stykk krasjet bil og ett stykk vannskadet baderomstak. Kjempekjipt, men det er bare til å brette opp armene og ta fatt igjen.

Det føltes faktisk veldig godt å trøsteshoppe litt. Var inne på favoritt-nettbutikken Lobelia og valgte meg to ting jeg har siklet etter lenge pluss noe til konfirmasjonspynt til minstefrøkna.Piskeskålen er jo bare dritlekker! Finnes i flere farger, men jeg gikk for en helt hvit en. Lurer bare på om jeg skal ha den hjemme eller i "Huset i skogen" (eller om jeg må ha en hvert sted).Marmeladeskål med klipsefeste må jo være en fryd å ha på frokostbordet. Gleder meg til å putte oppi nyrørte jordbær eller hjemmelaget blåbærsyltetøy. Kjente plutselig at jeg gleder meg ekstra til våren og sommeren nå :)

Lekkert papirsnor-nøste som vi skal pynte med til konfirmasjonen til minste frøkna. Hun elsker lyseblått og har valgt seg det som gjennomgangsfarge under feiringen.

Forøvrig gikk det bra med alle involverte parter i bilkrasjen, heldigvis kun materielle skader. Så nå kjører vi BMW leiebil for noen dager mens Forden er til reparasjon. Taket på badet har vi reddet sånn midlertidig og får fagfolk som skal se på skaden til uken igjen. Det er på sånne dager som gårsdagen at du virkelig kjenner at du lever :) Nå blir det håndballtrening på meg. Ha en fortsatt fin-fin kveld.

Gjør oppmerksom på at alle bildene er lånt av nettsiden til Lobelia

2 kommentarer:

  1. Vi liker veldig godt trøsteshoppingen din :-)

    Klem

    SvarSlett
  2. I wish I would find such a bowl here. I love so much the form ... practical, functional, decorative and a little vintage! You're a lucky girl!

    Hugs

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...