mandag 7. mars 2011

Herlige vinterfjell

Vi er nå tilbake i vanlig mandagsrutine etter noen herlige dager med vinterferie i Huset i skogen. Vi kom opp torsdag og reiste hjem igjen sent søndag ettermiddag, så det ble egentlig ikke mer enn en langhelg. Vi har utnyttet dagene godt, og fått tid til både shopping, spilling, masse god mat og drikke og to dager på ski. Denne gangen fikk vi også koselig overnattingsbesøk, så det var full hytte og stormende jubel i alle rom :) Vi har storkost oss!


Fra toppen av Kari Traa-trekket

Torsdag fikk vi handlet inn mat og fylt vann i alle kanner (vi har ikke innlagt vann), mens fredag ble brukt på litt shopping i Kari Traa-butikken på vangen. Kjekt når det er -50% på alle vintervarer :)
Lørdag og søndag ble tilbrakt på ski i Myrkdalen. Litt vind lørdagen gjorde det ekstra friskt på toppene, men ellers var forholdene helt super. Søndagen løyet vinden og vi fikk noen timer med herlig nedoverkjøring i strålende sol.


Fra toppen av Kari Traa-trekket

Selv om lår og legger kjennes litt sår og stiv etter alpintutskeielsen, så føles det som om alle batteriene er godt oppladet. Det er akkurat disse helgene vi husker lenge og drømmer om når vi lengter etter skibakker, sol og snø!

1 kommentar:

  1. Du kan si hva du vil, men jeg vil no ha vår eg - og sommer og sol og sommerfugler og blomster..... :-))

    Klem W

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...