lørdag 26. februar 2011

Vitrineskap og sjefsliste!

Idag har jeg og eldstemann i søskenflokken vært på shopping. Vi var en snarvisitt på IKEA og fikk kjøpt en ny hylle, pingvinbilde og nye rullegardiner til rommet hans. Etterpå gikk turen til Gullgruven hvor vi kjøpte nye knotter på Farmors Hus til vitrineskapet vårt. De hadde kjempemasse flotte knotter, men etter litt rådslaging gikk vi for en flott glasskuppel.


Som de fleste andre tingene i huset vårt som var trehvitt midt på 90-tallet, har også vitrineskapet fått seg en makeover. Det ble malt hvitt både inni og utenpå, og en glorete pyntelist oppå ble fjernet. Skammer meg nesten litt for å ha vært noen hårsbredd fra å gi det bort for noen år siden. Hadde nok sammenheng med en kraftig overdose på alt som var trehvitt! Etter makeoveren syns jeg det passer veldig godt inn i resten av interiøret :)Inni skapet oppbevares finserviset, vinglass, dessertskåler og andre ting vi ikke bruker til hverdags. Det er en salig blanding av gammelt og nytt, arvegods og loppefunn. Oppå oppbevarer jeg stearinlysene i glassvaser. Dekorativt og helt klart veldig tilgjengelig!

Så til overskriftens andre tema: Sjefsliste! Vi "konkurrerer" litt her i heimen om å få spilt sjefslisten vår på P3 i helgene, og idag fikk Fru Hansen sin liste, Lørdagsgodlåter, spilt som siste liste i lørdagssendingen :D Snakk om å være stolt over å få sjefe musikken på P3 en lørdagskveld, hehe. Det historiske med akkurat denne kvelden er at husbonden fikk sin liste på bare halvannen time tidligere. Bildebeviset ligger under :)


Fru Hansens liste helt til venstre, husbonden, aka Sjefen B, som nummer tre fra venstre

Da blir det noen transportetapper før lørdagsroen senker seg i heimen. Ønsker alle en koselig lørdag :)

1 kommentar:

 1. Alltid noe å finne på Ikea... :)
  Så stilig med spillelistene!
  Hører utrolig (altfor) lite på musikk for tida!
  Med 3 små i hus, er det liksom nok lyd om dagen. Og når kvelden kommer nyter jeg husets stillhet he, he.
  Ha en fortsatt fin helg.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...