onsdag 9. februar 2011

Mitt beste bruktfunn

Anetteshus har en ny utfordring på sin blogg hvor hun ber om det beste bruktfunn. Vi har massevis av artige bruktfunn i "Huset i skogen", men det jeg viser frem nå har vi hjemme.Dette servicet ble kjøpt for mange år siden på Fretex. Settet jeg fikk tak i består av 6 middagstallerkener, 4 suppetallerkener, 6 desserttallerkener, 1 sausenebb, 2 potetskåler og 1 stort serveringsfat.Servicet har hedersplassen i vitrineskapet og pynter flott opp.Servicet er fra Figgjo Flint og har lys mintgrønn og gull-dekor på kantene. Jeg er veldig usikker på hvor gammelt det kan være. Kanskje noen der ute vet?
11 kommentarer:

 1. Å, det var nydelig...
  Er jo fra mine kanter også ser jeg :)
  Vet ikke hvor gammelt det er, men FINT det er det!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så flott service du har funnet deg
  Ellers koselig at du vil være med på Give Awayen min:-)
  Marianne

  SvarSlett
 3. Nydelig fint....jeg har et sausenebb i dette og det et nydelig service....
  Ønsker deg en fin kveld

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei!
  Jeg har også dette servicet, så jeg forstår godt du er fornøyd. Er utrolig glad i det, og vil så gjerne ha litt flere deler ;-)
  Jeg tror det heter Marie (eventuelt Maria..) og er fra 50-tallet. Du vet kanskje hvor Figgjo ligger, der har de en liten muesumsdel i forbindelse med butikken ;-)

  Mvh
  fotohenriette@hotmail.com

  SvarSlett
 5. NYDELIG!!
  Er så mye fint fra Figgjo :)
  Så fine farger på dette du viser her :D

  Klem Anette

  SvarSlett
 6. Kjempekjekt med så mange hyggelige tilbakemeldinger :) Takk for gode tips til alder og type. Ser alltid etter supplerende elementer servicet. Ønsker meg veldig en suppeterrin, men vet ikke engang om det finnes i dette mønsteret :)

  Ha en strålede dag videre alle sammen :D

  SvarSlett
 7. Cathrine Tønsager1. mai 2011 kl. 14:11

  Hei!
  Har et servise på 31 deler i denne serien, som jeg har tenkt å selge. Servise består av 8 store tallerkener (24 cm), 8 tallerkener (20 cm), 8 suppetallerkener (20 cm), en sauseskål (14 cm), ovalt serveringsfat (28 x 33 cm), ovalt serveringsfat (24,5 x 29,5 cm), serverings-bolle (24 cm), rundt serveringsfat (32,5 cm) og serverings-bolle (21,5 cm) med lokk.
  Serviset er i meget god stand, ingen skader og det er nesten ikke brukt.

  Ta gjerne kontakt med meg på tlf: 918 23 533

  Hilsen Cathrine

  SvarSlett
 8. Hei,

  Lurer på om du har funnet ut hva dette serviset heter? Jeg har arvet noen deler til det, men kunne tenkt meg å finne flere. Men jeg kan ikke finne navnet :( Det ligner på Grønn Marie som blir nevnt her, men det er nok ikke det.
  Håper du vet for det er et nydelig servise! :)

  Hilsen Linn

  SvarSlett
 9. En venninne har dette serviset i lyseblått og gull, like fint det. Figgjo laget mye fint i sin tid. Skulle ønske de produserte noen av sine "legacy" servise om igjen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...