lørdag 19. februar 2011

Pantonekopper og Lovebirds

Idag har jeg vært shoppingturist i egen by. Med strålende sol og masse folk i gatene var det en helt herlig opplevelse. Vi har vært i masse spennede småbutikker i Marken og Skostredet, vært på torget og sett i bodene og på gratiskonsert med Kurt Nilsen på Torgalmenningen. Vi har drukket kakao med krem og spist kake på Lido, og fått tid til å besøke tre kjøpesentre. Dagens shoppingrunde ble avsluttet med et herlig måltid på China Palace.Butikken Kamelone i Skostredet var en opplevelse. Det er en sånn butikk som har masse spennende varer man ikke finner så mange andre steder. Jeg falt bl.a. helt for disse kule Pantone-koppene!De fantes selvsagt i masse friske farger, men siden fargepaletten her i huset stort sett begrenser seg til hvitt, sort og grånyanser ble det en i lys grå og en i mørk grå.Tror de vil fungere utmerket som kakao- og tekopper!
En annen ting jeg kom over i Kamelone var et søtt kjøkkenhåndkle med Lovebirds på.


 
Kjekt med litt fornyelse på kjøkkenfronten. Mer av dagens spennende shoppingfangst kommer snart. Fortsatt god lørdag til alle :)

3 kommentarer:

 1. Har også vært på shopping men i Åsane....skulle heller ha vært i byn men der er ikkestoff og stil.Kjempe tøffe kopper.....og kjøkken håndkle
  Fin lørdag til deg
  Klem

  SvarSlett
 2. Likte koppene. Vi trenger noe som matcher kjøkkenet.

  SvarSlett
 3. Tror jeg må ta en tur til byen mellom de syv fjellsnart:-)) Turist i egen by hørtes kjekt ut.
  God helg i heimen:-)) Mona:-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...