fredag 25. februar 2011

Tapetgøy: Brikettboks

Boksene til opptenningsbrikettene er helt utrolig stygge. Praktiske, men ikke noe syn for øyet. Tapetprøver, litt lim og en sprayboks med sort lakk gjorde vikelig susen og hevet boksen til noe som tåler å stå fremme ved siden av vedkurven.


Selve boksen ble dekket med tilkuttet tapetprøve i sort med hvite, gull og sølv striper, og lokket ble spraylakkert med vanlig sort spraylakk. Det tok ikke mer enn 10 minutter å forvandle det glorete boksen :)


Makeover-prosjekter som er ferdig på en-to-tre passer meg helt utrolig bra for tiden. Hektiske tider og masse på tapetet (hehe) gjør at det ikke blir rom for de helt store prosjektene ennå. Vi har bl.a. et ungdomsrom eller to som trenger en kraftig oppgradering etterhvert.Ved innkjøp av nye opptenningsbriketter er det bare til å etterfylle boksen. Denne brikettboksen i sort skal få plass i stuen hjemme, men jeg har en til sånn boks i "Huset i skogen" som også skal få seg en makeover i en betydelig lysere og lettere farge. Tenkte meg noe i lyseblått og hvitt...

Nå er det fiskesuppe på planen! Ha en trivelig fredagskveld videre :)1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...