onsdag 23. februar 2011

Mer tapetgøy: Nøkkelskap

Idag kom alle tapetprøvene fra Flügger i posten. Lykke :D Prøvene kostet kun 4,- pr. stk inklusiv frakt, og jeg bestilte 16 ulike tapetark. Litt lett blanding av både sorte og lyse, blomstrete og stripete, rosa og prikkete.



Det ble straks satt i gang med et lite makeover-prosjekt, og denne gangen var det nøkkelskapet som skulle til pers.



Jeg mener vi har hatt nøkkelskapet i godt over 15 år. Det var i sin tid kjøpt på IKEA, og var i utgangspunktet i ubehandlet tre. For noen år tilbake ble det malt hvitt. Det var omtrent på den tiden alle ubehandlete treoverflater ble malt lyse her i huset :)



Nå trengte skapet en liten makeover, og fikk tapetrest fra Flügger i midtfeltet og langs sidene. Kjekt med sånne prosjekter som kun tar kort tid fra idé til ferdig produkt. Især siden tiden ikke strekker helt til i disse dager med hektiske dager på jobben og mye opplegg både på ettermiddags- og kveldstid.



Nøkkelskapet står på en liten hylle med knagger under i gangen. Ved siden av har vi en kurv til alle mulige ting og tang som alltid finnes i vår gang.



Lurer på om jeg må ut å kjøpe en festlig knott til det nyoppussede nøkkelskapet...?

PS: Skal heller vise litt mer av gangen når våren begynner å nærme seg og alle boblejakkene og støvelettene er pakket på loftet :)

Ha en strålende kveld videre!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...