Kaken har fulgt oss i mange år og har skapt begeistring hos både store og små. Jeg fikk opprinnelig oppskriften av en mor i klassen til eldstemann, og da var det lykke i huset! Vi hadde smakt kaken ved endel anledninger i skolesammenheng, og vi syns den var så god at vi måtte bare spørre om oppskriften. Er kjempetakknemmelig for at hun ville dele den med oss.
Ingediensene til kaken (før sukkeret er kommet i eggene)
Det er ikke hevemiddel i kaken, så vær nøye med å lage skikkelig eggedosis. Eggene er med på å gi kaken litt luftighet selv om den skal være litt "rå" inni. Jeg blander alt det tørre i egen bolle før jeg blander det i eggedosisen. Smeltet smør/margarin skal i til slutt.
Steketiden kan avhenge litt av ovnen. Prøv deg frem litt de første gangene.
Server gjerne kaken med krem, kesam eller vaniljeis.
Da må jeg begynne på tacoen her før gjestene begynner å ankomme. Ha en trivelig søndag!
Nam den så god ut
SvarSlettTakk for oppskrift
og grattis med dattera di
Mmmm, dette så ut som en god kake!!
SvarSlettOppskriften er lagret;)
Gratulerer med 17-åring:)
Hei og god formiddag!
SvarSlettTusen takk for både hilsen og flott oppskrift på fristende sjokoladekake! Kjente jeg fikk vann i munnen nå; den og en kopp espresso hadde passet utmerket nå.
Ha en glad dag og gratulerer med stor datter!
Stor hilsen fra Kaspara