fredag 4. februar 2011

Lyden av helg...

Musikk har en stor plass i hverdagslivet og helgelivet her i huset. Musikken durer fra ungdomsrommene og kjøkkenet, fra pc'er og ipoder stort sett konstant. Det er med andre ord sjelden stille i huset.



Når helgen begynner å nærme seg går det i P3. Det er liksom lyden av helg! "P3 Fredag" åpner helgedøren på gløtt med både sjefslister, ønskelåter og utrolig masse ny, bra musikk. Helgen fortsetter med godlyder på P3 kl. 12.00 lørdag. Da er det Radioresepsjonen i reprise :)



"P3 Lørdag" fortsetter der vi slapp på fredagskvelden, med nye sjefslister, ønskelåter og all den nye gode musikken...og igjen søndag ettermiddag med samme konsept. Vi blir aldri lei, og har en liten "konkurranse" gående om å få spilt sjefslisten vår. Undertegnede fikk sin på luften i sommer når vi holdt på å pakke til Hellastur, og minste frøkna fikk sin liste spilt når vi holdt på å male fondveggen på soverommet vårt. Husbonden påstår at han har fått spilt sin den 1. januar i år, men det er det ingen som har hørt..hehe. Dermed er jentene i klar ledelse 2 mot 1/2 (siden ingen hørte den bli avspilt.)



Den flotte Tivoli DAB-radioen vant jeg på en kviss like før jul. Jooohooo! :) Kanongod lyd og flott å se på, men vi klarer ikke helt å bestemme oss for om vi vil ha den hjemme eller i "Huset i skogen". Foreløpig har den plass på kjøkkenet hjemme, så får vi se hvor den ender til slutt.

Ønsker alle en riktig god helg....men eller uten sjefsliste på P3 :)

1 kommentar:

  1. den passer også fint i Lobeliaheimen om dere ikke klarer å bli enige med dere selv :-))

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...