torsdag 3. februar 2011

Før og etter: Oppussing av Huset i skogen - Loftstuen

Under oppussingen av "Huset i skogen" var loftsstuen den største utfordringen. Stort sett alt treverk var ubehandlet og hadde stygge merker etter tidligere vannskade. Dette var også en plass musene hadde storkost seg, der var mengder med muselort på gulvet.

Loftsstuen før oppussingen. Her var det mengder av arbeid å ta fatt på.

Etter utrydding og nedvasking var det bare å ta fatt på tetting av sprekker i treverket. Vi kilte inn trefliser i alle mulige inngangshull for musene og byttet ut endel listverk. Strømtilførselen til huset var altfor dårlig, så vi fikk Voss Energi til å bytte kabelen inn til huset og vi satt i ny sikringsboks. Stort sett alle ledninger ble også byttet ut i prosessen. Tak, vegger og gulv ble så malt i klassisk hvit (bombe...hehe) og nye møbler fikk plass.


Loftstuen etter oppussing.

Vi har satt en brisk vi hadde til overs hjemme (som sikkert snart blir hvit). Den fungerer fint som både sofa til tv-titting og ekstraseng når vi har gjester. Loftstuen er også gjesterommet, så vi har i tillegg to ekstrasenger til besøkende stående i kroken til høyre på bildet. Bordene, putene og gulvteppet er fra IKEA. Til venstre ser dere det nye sikringsskapet.

Ha en strålende kveld :)

1 kommentar:

  1. Det ble jo riktig så bra etter oppussingen. Vi får håpe musene holder seg unna. Takk for tilbakemelding i vin-bloggen min.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...