mandag 13. juni 2011

Telefon på pynt

Jeg har vært så heldig å få adoptere denne gamle telefonen uten dreieskive. Jeg var å hentet den igår hos Frøken Jæger etter at hun hadde lagt den ut for salg på bloggen sin. Ble så lykkelig over at jeg var førstemann til møllen :) Telefonen er i utrolig flott stand, og gir meg gode assosiasjoner til en svunnen tid.Jeg forestiller meg hvordan operatørene satt og koblet samtaler etter at man hadde sveivet på hjulet og ærbødig fortalt hvem man ville snakke med. Har blitt fortalt at de ofte brøt inn midt i samtaler hvis de syns det tok for lang tid, og kanskje tjuvlyttet de også til noen av samtalene som kunne virke interessante? :)
Telefonen har fått plass i gangen, der vi brukte å ha vår telefon den gang vi hadde fasttelefon. Sånn sett blir det en veldig naturlig plassering, selv for en utdatert telefon.Ellers er vi veldig glade for at sommeren endelig har glimtet til litt. Idag har vi kost oss på terassen i god varme og deilig sol! Håper bare vi nå kan få litt lengre sommerperioder enn bare en dag eller to av gangen.

3 kommentarer:

 1. Oi, for en herlighet av en telefon! En slik skulle jeg likt å ha selv:)

  SvarSlett
 2. This old telephone looks really interesting. It would be the right for us. We never use our telephone :-)

  Hugs
  Tine

  SvarSlett
 3. hei.:-) takk for hyggelige ord og omtanken hos meg og skrabbis med ny tlf , jeg har en lik, med dreieskive...fant den på finn.no for noen år siden.:-)

  kos deg og nyt våren /sommeren når den er her) klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...