torsdag 9. juni 2011

Endelig!!! Prosjekt hagemøbler ferdig

For tre og en halv uke siden fikk vi levert de nye hagemøblene våre en en kjempestor eske, og siden da har de stort sett stått umontert på terrassen. Vi fikk akkurat begynt å skru sammen 2-seteren før himmelen åpnet seg. Og siden det har det sipet ned med regn, regn og atter regn.Men nå har vi hatt noen få oppholdsdager (innimellom regndagene) og sakte men sikkert har hagemøblene tatt form.Møblene er kjøpt hos Home & Comfort som ligger i 2. etasje på Gullgruven senter i Åsane (de har desverre ikke fungerende hjemmeside enda). Vi er kjempefornøyd med resultatet. Her skal vi nyte late sommerkvelder når varmen setter inn for fullt :)
Hoggestabben fungerer godt som pidestal for en litt medtatt sommerblomst. Ikke lett å være sarte sommerblomster ute i det griseværet som har vært med temperaturer under 10 grader og masse nedbør og vind. Forhåpnetligvis vil den nå sette nye blomsterknopper.


Brett og glasslysestaker er kjøpt hos Home & Cottage. Koselig med litt levende lys om kveldene. Det skaper både stemning og holder myggene borte (ihvertfall i teorien)
Detalj av stolene. Jeg elsker den stramme formen på dem og at putene og kunstrottingen går i samme farge. Det babyrosa pleddet og putene er enkle effekter for å bryte opp det mørke uttrykket.
Krukker med planter og blomster gjør det lunt og koselig. Denne busken har overlevd det meste og har bodd i samme krukke i over 10 år. Litt frisk jord og gjødsel, så stråler den år etter år.Margeritten er også litt pjusk, men vil forhåpentligvis komme seg litt etter hvert. Putekassen er kjøpt hos Europris og passet godt inn sammen med de nye hagemøblene.

Ha en strålende torsdagskveld :)

5 kommentarer:

 1. Så fiiiiiint!!!!!!!!!!!!!!!
  Nå må vi bare få litt sol og varme :-)

  Klem klem W

  SvarSlett
 2. Så utrolig fint du har fått det
  Blir nok mange timer på uteplassen din nå

  SvarSlett
 3. Ble kjempefint ;)) Koselig å tilbringe varme kvelder der ;))

  SvarSlett
 4. Wow, for en flott uteplass du har!!! Helskjønne møbler, som kommer til å innby til masse hygge i sommerukene!!

  Strålende flott ukeslutt til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Så herlig med nye, fine utemøbler! Skulle jeg også ville ha! :-) Kanskje det er på grund av Sunlight såpen som din farmor hadde så myke hender. At jeg ikke har visst om den tidligere altså! Skal i hvert fall bruke den nå!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...