onsdag 1. juni 2011

Sommer du liksom...

På kalenderen er det idag første sommerdag. Den skal, igjen etter kalenderen, vare i 3 måneder nå, så vi har hele 90 (+-) dager å nyte hageliv, grilling, bading, soling og myggstikk på. Faktisk er sommeren bestemt til å være hele juni, juli og august!!! Lykke!


Bedrøvelig tilstand i bedet!

Beklageligvis er det ikke alltid slik at kalenderen stemmer overens med vær og vind, og noen ganger snør det i april (for å sitere Prince) og noen ganger får vi sol og varme på helt odde tidspunkt. Sånn er det å bo i Norge og spesielt på vestlandet. Vi er vant til et skiftende og vilt vær, men helt avlorlig, dette tar nesten kaken!


Ord blir overflødig...

Vi skriver 1. juni: regnet pisker mot ruten, ute er det 9 grader og skyene henger over oss som et teppe av grå tristhet. Ofte har vi samme værsituasjon 22. desember så hva skjer??? I optimismens ånd plantet jeg masse herlige blomster og vekster ute i slutten av april. De har ikke vokst en millimeter, og står nå i fare for å drukne eller fryse ihjel eller en kombinasjon av begge.


Regnvannsdepot...

For å si det på ekte bergensk:

Eg belitar meg ikkje!!!

Kom sol, sommer og varme sånn at vi ihvertfall kan få skrudd ferdig de nye hagemøblene vi investerte i for endel uker siden :)


....sukk...

Været kan vi desverre gjøre lite med, men humøret derimot...! Ønsker derfor alle en superduper, morsom og glad langhelg :D

3 kommentarer:

 1. Ka?? regner det hos dokkar????

  ........det er så tragisk!!! Eg belitar meg heller ikkje! Plantasjen får ikkje en krone til av meg før etter France!! Det finnes rett og slett ikke passende ord. Eller, JO, de finnes jo, men de passer seg gjerne ikke i offentligheten :-)

  Føst lover de DEN knallhelgen, så kansellerer de sommerværet (ref. BT) Hallo????????? går det an å kansellere været??? De skulle hatt i
  ræ ***!! Anyways, rødvin og peiskos går jo det også .-)

  Klem klem W

  SvarSlett
 2. Har de avlyst sommerværet??? BT skulle hatt i ræven...hehe!

  Så lenge vi har humøret oppe kan ingenting stoppe oss :D

  Peiskos og rødvin it is! :)

  SvarSlett
 3. Uffda, så kjedelig!!! Krysser fingrene for at værgudene snart kommer i bedre humør, og sender sol og varme over vestlandet også!!!

  Ønsker deg en fin helg ♥

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...