onsdag 8. juni 2011

Frøken Lill A. Vendel

På bloggen Moseplassen er det nå en utfordring om å vise frem sin fineste lilla blomsterfavoritt. Utfordringen skal til slutt ende i kåringen av Frøken Lilla 2011 :) I tillegg til å vise bilde av den lilla blomsterfavoritten må deltakerne også gi den et eget navn (ikke det opprinnelige blomsternavnet)  og gjerne skrive en tekst om blomsten og hvorfor man liker den. Vel...i reneste Donald Duck-stil...her er Fru Hansens bidrag i utfordringen:

Frøken Lill A. Vendel!Frøken Lill A. Vendel bor på trappen foran inngangspartiet hjemme i Fru Hansen hagen. Her har hun god utsikt og full kontroll over alle som kommer og alle som går. Det syns hun er veldig kjekt for, i likhet med Fru Hansen, er hun så utrolig nyskjerrig og livredd for å gå glipp av noe! :)Hun har bodd på trappen i en drøy måned nå, og ser ut til å trives veldig godt. Da det ikke har vært for mange soldager i løpet av den tiden hun har vært her, syns hun det er kjekt med tak over hodet...ellers kan det være hun hadde druknet for lenge siden :)Frøken Lill A. Vendel har et litt spesielt utseende, noe hun er særs stolt av. Hun er lavendel av sommerfugl-typen,  ikke sånn vanlig lavendel type, og siden sommerfugler er favoritten hennes, prøver å leve opp til navnet så godt det lar seg gjøre. Foreløpig klarer hun det med glans!Her koser hun seg skikkelig! Dette er fra en dag da solen såvidt tittet frem, det ikke regnet, og bakken faktisk begynte å tørke opp litt. I likhet med Fru Hansen liker Frøken Lill A. Vendel de dagene aller best :)

...og til alle dere som nå lurer på om det har tiltet helt for Fru Hansen, så tja, kanskje det. Må være fravær av sol, sommer og varme som gjør det...hehe!

Ha en strålende sommerkveld, og stem gjerne på Frøken Lill A. Vendel i konkurransen om Frøken Lilla 2011 :)

2 kommentarer:

  1. En søt historie om Frøken Lill A. Vendel og lykke til i konkurransen om Frøken Lilla 2011...

    SvarSlett
  2. Så nydelig hun var da :) Sommerfugllavendelen er så facinerende med sine kronblader som stikker ut på snei.

    Kjempehyggelig at du er med på konkurranse :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...