lørdag 25. juni 2011

Konsertferie i hovedstaden

Vi har akkurat vært på konsertferie sammen med gode venner til hovedstaden! Vi har storkost oss med masse god mat og drikke, gode historier, masse latter og ikke minst...en fantastisk konsertopplevelse med Foo Fighters i Telenor Arena.Torsdag ettermiddag ankom vi hovedstaden og startet med å innta et bedre måltid på Skansen Cafe, med Jon Olav Nilsen og gjengen-konsert som hyggelig bakgrunnsmusikk. Her ble det inntatt ymse retter som Okseindrefilet og Bacalao med passende drikke, og gutta toppet det hele med blåskjell til dessert...hehe!Fredag formiddag stod litt shopping på programmet før vi fikk oss et herlig måltid på Baldr på Aker brygge. Her spiste vi et utvalg av både salat og hamburger og passende flytende til. For mitt vedkommende stod rykende varm Fiskesuppe med en deilig Prosecco i glasset på menyen. Slett ikke feil som opplading til den store kvelden :)

Etter en kjapp tur innom hotellet for å legge fra oss dagens shoppingfangst, og foreta et aldri så lite klesskift, samlet vi oss på Fiasko pub for å sette den riktige stemningen. Her spilte de kun Foo i alle varianter og stemningen steg til gode høyder. 

Etter en liten busstur ankom vi Telenor Arena. T-skjorter ble innkjøpt før Kvelertak varmet oss ytterligere opp. Sekundene ble telt ned før Foo Fighters med Dave Grohl i spissen entret scenen ganske nøyaktig kl. 21.00!I over 2 magiske timer serverte verdens beste rockeband den ene perlen etter den andre, og etterpå var samtlige 22.000 publikummere gjennomvåt av svette, ganske hes i halsen og veldig lykkelige! På tross av litt lydproblemer (les: fravær av lyd i småpartier, som forøvrig ikke gjorde så veldig masse da publikum heller overtok vokalrollen og drev låten videre) så var dette en helt sinnsykt bra opplevelse! Nesten like bra som konserten de hadde på Koengen i Bergen i 2008 :DFor de veldig interesserte...kommer her settlisten vi sang, rocket, hoppet og svettet til i over to deilige timer. Enjoy!

1. Bridge Burning
2. Rope
3. The Pretender
4. My Hero
5. Learn to Fly
6. White Limo
7. Arlandria
8. Breakout
9. Cold Day in the Sun
10. Long road to Riun
11. Stacked Actors
12. Walk
13. Monkey Wrech
14. Let it Die
15. Generator
16. Weels
17. Times Like These
18. Young Man Blues
19. All My Life
20. Skin and Bones
21. This Is a Call
22. Best of You
23. Everlong

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...