Tilbehøret er det samme som vi bruker til julemåltidet, kokte poteter og kålrabistappe, og siden vi spiser røkt og saltet pinnekjøtt på julaften lukter det skikkelig jul under tilberedningen.
Eksemplarene på bildene ble inntatt under særdeles hyggelige omstendigheter i Huset i skogen for litt siden. Da hadde vi i tillegg røkt pinnekjøtt som supplement.
Fyr i peisen skaper god varme og hyggelig stemning
Til måltidet serverte jeg en italiensk perlende rødvin. Spennende smakskombinasjon som gav mersmak. Ungdommen fikk selvsagt julebrus til :)
Levende lys må til for å få rett ramme rundt et koselig måltid
Neste smalahove/pinnekjøttmåltid skal forsøkes servert med en tørr Cava eller Prosecco. Kan nesten ikke vente :)
Smalahovet er godt, men litt skeptisk når det ligg HELT på et fat.
SvarSlettKlem og kos, og eg vil se bilder av Ikea-kjøpene :-)
God bedring til mannen.
W