torsdag 22. desember 2011

Amerikapakke!

Idag hentet vi Amerikapakken som kom i posten. Den var stappfull av spennende gaver fra mellomstejenten som jeg nå har hatt et lite innpakkings-juleverksted med.


Det blir en litt annerledes jul uten mellomstejenten hjemme. Hun skal feire julen i North Carolina med vertsmorens familie. Blir sikker kjempekjekt, men annerledes. Vi håper å få til en liten juleøkt med Skype på kvelden :) Vi har prøvd å skape litt norsk julestemning for henne i USA så både julekalender, julepynt, risengrynsgrøt, fårepølse, marsipangris og julepakker er sendt over. Den ene forsendelsen hadde en liten 14-dagers sydenferie til Aten, Hellas først, så den brukte 4 uker på å komme frem...hehe (hun bor i Athens, Georgia, USA)


Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen har vi selvsagt også sendt over, slik at hun skal få litt julestemning på selve dagen. Vi har nemlig fast familietradisjon på å se disse sammen på julaftens formiddag på NRK. Det blir liksom ikke jul uten?  Vi har også sendt over oppskrifter på klassiske norske julekaker som de skal bake, så det blir nok en salig blanding av norsk og amerikansk stemning for henne denne julen :) Vi gleder oss masse til å åpne alle gavene i Amerikapakken! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...