fredag 30. september 2011

Dele reisetips?

Mange interiørbloggere (og andre bloggere for den del) skriver ikke bare om interiør, men også om gode reiseopplevelser og turer de har vært på. Er du lysten på å dele dine gode reisetips eller et spennende reisebrev med andre interesserte reiseglade mennesker?  Nå har du muligheten til å nå lesere som ikke nødvendigvis følger interiørbloggerne så tett.


 

På den nyopprettede bloggen Norske reiseblogger er der lagt til en hendig funksjon hvor alle type bloggere kan dele sine reiseinnlegg også selv om de ikke har en typisk reiseblogg. Her er også muligheter for å sende inn reisebrev selv uten egen blogg, så her skal det være mulighet for alle å delta. 

Klikk på bildet eller linken og du kommer direkte inn til Norske reiseblogger, og du kan linke opp dine aller beste reisetips :)

Har du, eller kjenner du noen, som skriver en ren reiseblogg er det selvsagt også mulighet for å registrere hele bloggen på siden.

Ha en super helg alle sammen!

1 kommentar:

  1. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Nå har jeg registrert meg på Norske Reiseblogger. Skal ta meg en titt både på din blogg og de andre registrerte senere i kveld.

    Ønsker god helg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...