torsdag 21. juli 2011

Time Marine, Antiparos

På enden av hovedstrand 2 på Antiparos ligger verdens beste beachbar, Time Marine! Gjemt mellom palmetrær og frodige blomstrende vekster ligger den enkle og behagelig uhøytidelige plassen.  Time Marine har etterhvert blitt et fast lunsjsted for både oss og mange andre når vi er på Antiparos, og vi simpelthen elsker å være her. Vi får alltid god mat og drikke og upåklagelig service fra samtlige ansatte. Musikken er bra og stemningen er avslappende!

Velkomstskiltet inn til baren

Steiner fra stranden brukes for å nummerere bordene.

Menyen. Både utsiden og innsiden kan studeres lenge :)


Time Marine er en slik plass man bare har lyst til å anbefale til alle, samtidig som man ønsker å ha det for seg selv, akkurat slik det er :) Stedet følger pulsen på stranden og de til enhver tid besøkende turistene, og kan noen dager være superhektisk mens andre dager nokså rolig og avslappende. Begge deler kan være like sjarmerende og fasinerende å ta del i.

Palmeblader danner et slags tak og gir deilig skygge.

I juni og juli preges Time Marine av skandinaviske turister og fungerer mest som en lunsjrestaurant. I august og september domineres bildet mer av greske og italienske turister, og baren blir da mer et sted for avslapping om ettermiddagen og bar for festing om kveldene :)


Mat og drikke nytes i hyggelige omgivelser

Dette lengter vi veldig tilbake til om høsten og vinteren når regnet pisker
 mot rutene hjemme og kulden setter inn. 


Fersk mynte til Mojito dyrkes i hagen rundt spiseplassen. 

Nydelige store blomstrende trær og palmer omkranser hele bygningen og gir den preg av en liten oase på enden av stranden. Her finnes også bordtennis, beachvolleybane og sjakk og backgammon for gratis lån. Her kan man med andre ord slå ihjel mange timer om solen  og varmen skulle bli for intens. Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...