lørdag 16. juli 2011

I Paradis...

Akkurat nå kjenner jeg at jeg er på riktig plass i verden. Late dager nytes på de greske øyer og livet føles veldig bra!Vi merker lite til eurokrisen, bortsett fra at det på enkelte øyer er litt mindre turister og litt mer kamp blant romutleierne om kundene. I havnen på Paros var det for eksempel et lurveleven uten like når vi ankom. De klatret nesten over hverandre for å vise frem skiltene med romprospektene på :)
Ellers virker det som at livet går sin vante gang hos den menige greker. Høylytt kortspill over en frappe og en aldri så liten ouzo er fremdeles morgenrituale blant de eldre greske herrer, og det har skjedd endel fornyelse og oppussing av tavernaer og butikker. Jeg håper bare årets turistsesong blir bra for alle som har våget å satse!

Ferielivet nytes til det fulle her nede, og rapporter fra heimen sier at sommeren heldigvis såvidt er innom der også. Etter den begredelige våren og forsommeren vi har hatt er det vel fortjent med litt solstråler og varme i verdens vakreste by mens vi er i Paradis :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...