søndag 10. juli 2011

I fritt fall

Fru Hansen har vært i fritt fall i uken som gikk!  Og for en utrolig følelse! Under et besøk i Liseberg i Gøteborg måtte jo bare Europas høyeste fritt fall attraksjon, AtmosFear, prøves.


AtmosFear-tårnet! 146 moh


Pulsen steg taktfast i de to minuttene vi ble heist til værs, mens vi satt og dinglet med beina i løse luften. Det var nydelig utsikt jo lenger opp vi kom, men jeg ble også mer og mer bevisst på at vi snart skulle ned igjen...og det veldig fort :)

Etter å ha hengt en kort stund i ro på toppen av tårnet ble fallet utløst og vi suste mot bakken i 110 kmt med 4G opplevelse. Fallet varte kanskje i 4 sekunder, men det føltes som en liten evighet før vi kunne løsne på beltet og stige ut av. Lettelsen var til å ta og føle på og vi måtte bare smile og le mens adrenalinet gjorde at kroppen føltes litt geleaktig...hehe!


Åpningsseremoni for Partillecup i Scandinavium


Uken har ellers vært spekket med massevis av kjekke opplevelser. Vi har vært på håndballturneringen Partillecup i Gøteborg, og jeg har vært så heldig å få være med som lagkontakt for minsterføknas lag. Vi har bodd 13 ungdommer og 2 voksne på luftmadrasser i et pittelite klasserom siden mandag, og hatt det helt herlig! Vi har vært på farten stort sett hele tiden og fylt dagene og uken med forhåpentligvis bare gode minner for både jentene og oss voksne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...