onsdag 16. mai 2012

Forbereder 17. mai-frokosten!

Etter en gledelig 5-0 seier over Sogndal for Branngutta gikk det som en lek å forberede litt av menyen til morgendagens 17. mai-frokost.


På frokostbordet 17. mai er det mye som er selvskrevet, blant annet hjemmelaget eggesalat og hjemmelaget potetsalat. Det er kjapt og enkelt å mikse sammen, og smaker 1000 ganger bedre enn ferdigproduktene du får kjøpt i butikken.


Lyst å prøve Fru Hansens potetsalat? Her finner du oppskriften på verdens beste hjemmelagde potetsalat


En smakfull og kraftig eggesalat passer til mye, men er særdeles god på 17. mai-frokostbordet! Her finner du oppskriften på Fru Hansens eggesalat

Hipp, hipp, hurra, og gratulerer så masse med dagen imorgen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...