mandag 26. mars 2012

Westfield Stratford City - et shoppingeldorado

I Øst London finner du enhver shoppingentusiast drømmesenter, Westfield Stratford City. Senteret har det aller meste av varer og tjenester samlet på en plass: 236 butikker, hotell, kino med 17 saler, Casino, Bowling og 79 kafeer, restauranter og serveringssteder.

Flotte detaljer fra Westfield Stratford City

Senteret er bygget like ved Olympiaparken og utøverbyen som skal inntas av sportsutøvere fra hele verden til sommerens OL-arrangement. Det meste av utøverbyen skal senere omgjøres til leiligheter i alle størrelser og prisklaser, så området vil fungere som en by i byen etter arrangementet.

Utkikksplassen mot Olympiaområdet inne fra senteret

Senteret har tradisjonelle handlegater innendørs, men også en samling av mer eksklusive merkebutikker i handlegate utenfor. Mange av butikkfasadene er virkelig forseggjorte og overraskende, som denne Mini-butikken med en bil hengende fra fasaden

Artig effekt som gir mye oppmerksomhet

Der er tre ulike food courts i senteret. I nederste etasje er de billigere fastfood-kjedene samlet, i 2. etasje finner man World Food courte som inneholder små utsalgssteder med mat fra en mengde ulike nasjonaliteter, og i 3. etasje finner man litt finere, større og dyrere restauranter. Størrelsen på serveringsområdet er godt over et gjennomsnittlig norsk kjøpesenter i størrelse, og vel så det!

World Food Court

Har du tenkt å ta en tur på Westfield Stratford City bør du huske på å ha god tid, gode sko og masse shoppinglyst. :) Og ta for all del med deg et senterkart så du vet sånn noenlunde hvor du er i løypen...

2 kommentarer:

  1. Hallo??! Eg trodde du var i Praha eg??

    SvarSlett
  2. Praha, Liverpool, New York, London....you name it :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...