torsdag 11. august 2011

Det blomstrer!

Der er utrolig masse vakre blomster på de greske øyer. Det bugner liksom frem overalt. Både foran de herlige sukkerbithusene og langs hagegjerder og småveier i landsbyene og på vei til stranden. Jeg foreviget noen av dem i Paradis i sommer. 


Nydelig blomstring i hovedgaten på Antiparos! Tenk å ha en slik en i inngangspartiet :)



Her er noen flotte busker langs veien i retning stranden - flott tett og grønt bladverk, og tett i tett med røde små bær



Aloe vera planter! I bakgrunnen sees sjøen og disse aloe vera plantene er bare et lite knippe av mange som står langs den ene gangstien langs sjøen. Dette er noe helt annet enn de småplantene som kommer i potter hjemme :)



Nydelige blålilla blomster som vokser på en kaktuslignende plante. Masse pigger og blek i grønnfargen, men  har utrolig vakre blomster.



Bak denne nydelige blomsterhekken finnes en av de beste restaurantene på Antiparos! Oasia serverer verdens beste asiatiske mat.Veldig hyggelig personell, utmerket kokk og flotte omgivelser...og vil du chille litt etter måltidet tar du en cocktail hos Yam bar som ligger like innenfor. Like hyggelig personell, deilige drinker og avslappet atmosfære. Anbefales!



Store blomstrende busker i private hager er et vakkert syn.



Like utenfor Klimataria, et utmerket gresk restaurant på Antiparos, har de denne blomsterportalen. Kjempelekkert og innbydende. Klimataria serverer tradisjonell gresk mat fra tidlig ettermiddag, og er nesten alltid full. Kom tidlig hvis du vil ha bord.



Utenfor det offentlige biblioteket på Antiparos. Lekkert!



Oregano! Store tuer med ville krydderplanter vokser overalt. De dufter helt utrolig godt og er herlig å se på. Når jeg lengter tilbake til Paradis snuser jeg bare litt på oreganokrydderet, så er det nesten som å være der igjen :)

2 kommentarer:

  1. Å gu, og eg som trodde det VAR hagen dokkars!? Silly me! :-)

    Vakkert!

    Klem W

    SvarSlett
  2. det er så vakkert..skulle gjerne vært en tur nedover.:-))

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...