Helgen har bydd på sommerlig stemning, sol og varme på vestlandet, og hva er vel mer sommerlig enn reker? En nylaget, frisk rekecoctail servert i flotte glass på stativ fra Riviera Maison er snop for både øyet og ganen.
Glassene kjøpte jeg for noen uker siden, og de har vært flittig i bruk siden. Både til å servere grønnsaker i staver, nøtter, godteri og som her, en enkel porsjonssalat.
Rekecoctailen inneholder strimlet isbergsalat,finhakket tomat, agurk og paprika, nypillede reker og hjemmelaget dressing med asiatisk vri. Den asiatiske dressingen består av 3 ss lettrømme, 2 ss sweet chilli saus, litt salt og pepper. Veldig enkelt og 100 ganger bedre enn kjøpedressing :)
Vel bekomme!
Ja rekecoctail er bare helt nydelig. Har hatt nydelig mat i helgen også men glemte å ta bilde av den. ha en fortsatt god søndag
SvarSlett